Déhora is officieel ISO 27001 gecertifieerd dienstverlener meer informatie

Parmentier Autobus NV kiest voor zelfroosteren met Déhora

parmentier zelfroosteren met dehora

Na succesvolle implementaties van het zelfroosteren bij De Lijn en enkele onderaannemers van De Lijn, kondigt Déhora met trots de samenwerking met Parmentier Autobus NV aan. Meer dan 30 chauffeurs zijn dagelijks in de weer voor een veilig en zo efficiënt mogelijk transport van collectief personenvervoer. Het bedrijf is al sinds 1928 geroutineerd in het transporteren van passagiers op de openbare wegen.

Parmentier kiest voor duurzaamheid

Als private uitbater voor De Lijn streeft Parmentier ernaar om zijn maatschappelijke taak van collectief personenvervoer zo efficiënt en zo geëngageerd mogelijk uit te voeren. Ze heeft als doel voor ogen een gezond en duurzaam bedrijf met een positieve invloed op korte en lange termijn. Zowel op de bedrijfsomgeving, het personeel als alle stakeholders. Vanuit die optiek is Parmentier vragende partij om in een pilootproject de uurroosters van werknemers flexibeler en gezinsvriendelijker te maken. Persoonsvriendelijk plannen, of zelfroosteren, biedt hiervoor de perfecte oplossing.

Jarenlange ervaring in zelfroosteren

Parmentier kiest resoluut voor Déhora omwille van haar ervaringen bij o.a. De Lijn, Autobussen P. Van Mullem, Van Mullem & Zonen bvba, …. Al sinds 1987 ondersteunt Déhora organisaties bij het optimaliseren van personeelsinzet. Thema’s zoals flexibilisering, duurzame inzetbaarheid en zelfroosteren zijn daarbij een rode draad. Op het gebied van zelfroosteren heeft Déhora ruime ervaring opgedaan en meerdere organisaties in verschillende sectoren (o.a. Sabic, De Lijn, Stad Mechelen, AstraZeneca, GasthuisZusters Antwerpen, MuntPunt, VZW Compostela, OCMW Herentals, …) succesvol ondersteund bij de implementatie ervan.

Over Parmentier Autobus NV

Parmentier Autobus is een familiaal busbedrijf opgestart in 1928 door Daniel Parmentier. De hoofdactiviteit ligt in het geregeld collectief personenvervoer als private uitbater voor VVM/De Lijn. De organisatie  is eveneens al jarenlang actief en trots lid van de beroepsfederatie FBAA te Brussel en Busworld – BAAV te Roeselare. In 2013 ondertekende ze  het charter voor duurzaam ondernemen. Sinds 2010 staat de organisatie onder de deskundige leiding van Stefan Meersseman.

 

Ook interessant