Een complete audit van je personeelsplanning en roosters? Bekijk onze Planscan

Maak kennis met onze nieuwste topplanner Lies!

Lies van Neck- personeelsplanner bij Déhora

Er zijn alweer heel wat nieuwe gezichten bij Déhora. We blijven ons team van planners en WFM consultants versterken met jong (en iets minder jong) geweld. 🔥 We stellen je graag voor aan onze nieuwste aanwinst Lies, workforce planner met een passie voor sport en honden.

Wie is Lies eigenlijk, stel jezelf eens voor?

“Ik ben geboren in Mechelen en woon nu in Puurs. Het einde van de maand verhuis ik naar mijn vriend Maarten en gaan we samenwonen in Lippelo. Ik krijg er dan ook in één klap Ylana, een plus-dochter van bijna 10 jaar bij. Van opleiding ben ik criminologe. Stilzitten is niets voor mij. In mijn vrije tijd train ik gehoorzaamheid en meester-verdediging met mijn Hollandse herdershond Vanti. Verder doe ik aan boksen en ben ik bestuurslid van een turnkring.”

Hoe ben je in het vak van personeelsplanning gerold?

“Mijn loopbaan ben ik begonnen bij Child Focus, waar ik aan de noodlijn zat. Via verschillende wegen ben ik later bij G4S terechtgekomen. Daar werkte ik in de nationale alarmcentrale en groeide ik door naar service coördinator. Mijn taak bestond onder andere uit het plannen van de alarmoperatoren. Dit vond ik meteen ook het leukste aspect aan de job, ik kon dus nergens beter terechtkomen dan bij Déhora!”

Hoe ziet je doorsnee dag als planner eruit?

“Voor mijn eerste project ben ik terechtgekomen bij De Lijn in Antwerpen. Daar ondersteun ik de lange-termijn-planning van trams en bussen van de stad Antwerpen. Mijn dagen zijn heel gevarieerd! Inplannen van ruilingen, medische onderzoeken, opleidingen,… en uiteraard de maandplanning van de chauffeurs. Geen enkele werkdag ziet er hetzelfde uit.”

Wat heb je altijd op je bureau staan?

“Op mijn bureau staat (uiteraard) altijd mijn geweldige mok van Déhora! Daarnaast pen en papier en voor de rest zo weinig mogelijk.”

Wat wil je bereiken met Déhora?

“Ik ben heel blij dat ik bij Déhora kon beginnen! Ook al heb ik nog niet alle collega’s gezien, toch merk ik de leuke sfeer via de WhatsApp groep. Contacten met collega’s verlopen heel vlotjes en ik kan altijd bij hen terecht als ik vragen heb. Ik ben dan wel nieuw, maar had onmiddellijk het gevoel er echt bij te horen. Ik hoop dan ook nog heel lang aan de slag te kunnen blijven bij Déhora zodat ik mijn planningskunsten verder kan ontwikkelen!”


Ook beroep doen op een topplanner zoals Lies?

Is één van je planners of dispatchers voor (on)bepaalde tijd afwezig? Kan je extra hulp gebruiken om drukke periodes te overbruggen? Of zoek je een ervaren kracht om tijdelijk je planning te versterken of te verbeteren? Dan kan je terecht bij onze topplanners.

Tijdelijke ondersteuning op je personeelsplanning

Of op zoek naar een permanente workforce planner?

Ben je op zoek naar een nieuwe permanente medewerker? Goede planners of dispatchers zijn erg lastig te vinden. Jarenlange ervaring in het vak én een proactieve houding maken van Déhora dé partner bij uitstek voor de werving & selectie van je nieuwe planner(s).

Rekrutering van planners en dispatchers

 

 

Ook interessant

vacature personeel planner of dispatcher
Hoe vind je de juiste planner of dispatcher voor je organisatie?

Ongeveer 35% van de Belgische werkgevers vindt moeilijk kandidaten voor maar liefst 130.000 beschikbare functies (cfr. Manpower Group). Uit verder…

gratis koffiemok
Meld je aan voor het Plan! netwerk (+ gratis koffiemok ☕)

PLAN! is hét kennisnetwerk voor planners en vakgenoten op het gebied van personeelsplanning. Speciaal gericht aan workforce planners en managers,…

dehora personeelsplanning is een vak
Waarom is personeelsplanner een geweldig beroep?

Personeelsplanning lijkt voor veel ‘buitenstaanders’ niet het meest boeiende vak. Maar niets is minder waar! Als manpower of workforce planner…