Déhora is officieel ISO 27001 gecertifieerd dienstverlener meer informatie

Déhora in het nieuws! De voorbije dagen verschenen er enkele artikels en nieuwsberichten rond zelfroosteren en Déhora. Zoals een mooie reportage in het VRT Journaal bij onze ‘zelfroosteraars’ in WZC Hof Van Egmont te Mechelen, een aantal artikels over OCMW Deinze en Mortsel. Maar ook een interview met onze directeur Luk Berlanger op Radio 1 in ‘De Wereld vandaag’. We zetten ze even op een rijtje.

Herbeluister

VRT radio 1 “de wereld vandaag” interview met Luk Berlanger:
Beluister het interview (vanaf min 18)

Herbekijk

VRT Nieuws dinsdag 9 december – Zelfroosteren in WZC Hof Van Egmont:
Bekijk de reportage  (vanaf 8 min 38)

AVS Oost-Vlaamse Televisie vzw – Rusthuispersoneel bepaalt zelf uurroosters te Deinze
Bekijk de reportage

Herlees

ATV – Mortsel laat medewerkers zélf werktijden kiezen
Lees het bericht

Gazet van Antwerpen – Zelfroosteren is het middel tegen baaldag
Lees het bericht

De Standaard – ‘Zelfroosteren’ is goed voor u
Lees het bericht

Het Nieuwsblad – Laat werknemers zélf hun werkrooster opstellen en alles loopt veel vlotter. Is ‘zelfroosteren’ de nieuwe wonderformule op de werkvloer?
Lees het bericht

VRT NWS – Steeds meer bedrijven laten werknemers zelf dienstrooster invullen
Lees het bericht

HLN – “Meer vrijheid, maar ook meer werk”
Lees het bericht

Ook interessant

verandering zelfroosteren
10 goede beweegredenen om te starten met zelfroosteren

10 goede redenen om te starten met zelfroosteren: Imago en positie van de organisatie aantrekkelijk werkgeverschap en diversiteit stimuleren van…

nieuwe rol van planner bij zelfroosteren
De nieuwe rol van de dispatcher of planner bij zelfroosteren

Van roosteraar naar coördinator De klassieke rol van de planner of dispatcher is die van roosteraar. Oftewel medewerkers inplannen op…

succesfactoren voor zelfroosteren
7 succesfactoren voor zelfroosteren

Zelfroosteren is zeker niet voor elke organisatie een oplossing. De ene omgeving is meer geschikt dan de andere, en de…